HABERLER

Malatya oruçoğulları Araç yol firması denildiğinde insanların aklına genelde ilk olarak kaza gelmektedir. Oysa ki insanların sadece kaza anında değil bir çok sorunda araç yol yardım firmalarına ihtiyaç duymaktadır;

Lastik Sorunları : Lastiklerin patlaması veya deforme olması bir cok aracın yolda kalmasına sebep olmaktadır. Araç yol yardım ekiplerine ihtiyaç duyulmaktadır.


Akü Sorunları : Biten aküler yada elektrik aksamları sorunu sebebi ile doğan akü sorunları tamamen araç yol yardımı gerektirir.


Trafik kazaları : En kötü durum olduğunu kabul etmekle birlikte kesinlikle araç yol yardımı ekibi gerektirmektedir.


Çekme – Kurtarma Durumları : Kaza haricinde de araçların çekilme yada asfalt sorunları sebebi ile kurtarılma durumları olmaktadır.


Yol Yardım : Çilingirden Yedek parçaya kadar bir çok sebep bu başlığa girmektedir.
Kişisel Yardım : Sağlık sorunları olan sürücülerin ani krizleri gibi bir çok sebepten yolda kaldıklarında istedikleri ambulans vs durumlardır.


Profesyonel Sürücü : Sağlık sorunlarında geçici durumda hastane yerine evine gitmek isteyenler ile ceşitli sebeplerden yolda kalıp yola devam edemeyen sürücüler için verilen hizmettir.


Bu ve daha bir çok sebepten sürücüler yol yardım ekiplerine müracaat etmektedirler. Bizde malatyayolyardimi.com ekibi olarak siz değerli Malatyalılar için tüm ilçelerinde  her bir köşesinde 7 / 24 hizmet vermek için hazır beklemekteyiz.

Tüm sorunlar ve ihtiyaçlarınız için web sitemizdeki iletişim numaralarımızdan hem hizmetlerimiz ile alakalı detaylı bilgi hem fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çekiciyiz Whatsapp Yol Yardım
Çekiciyiz Tıkla Ara