HABERLER

Bazen acık unutulan bir far yada arıza yapan bir radyonun sabaha kadar açık kalması sabah işe gitmeye hazırlanırken karşımıza bir akü sorunu olarak çıkabilir. Veyahut süresi biten ama farkında olmadığımız akünün yolun ortasında aniden bitmesi daha büyük bir sorun olabilir ama her sorunun bir çözümü vardır.

Biz Malatya Araç Yol Yardım ekibi olarak hem sorun anında neler yapacağınızı anlatarak çözüm sunmaya hem de sonrasında sorununuzu en hızlı şekilde çözerek gideceğiniz yere daha fazla geç kalmadan ulaşmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Aküm bittiğinde ne yapmalıyım sorusuna Malatya ve tüm  tüm ilçelerinde hizmet veren ekibimizin sizler için hazırladığı çözümler;

Öncelikle unutulmasın ki bir akünün ortalama ömrü 4 – 5 yıldır. Bu radyo, far, güvenlik kamerası vb elektrik aksamlarının kullanılma süresi belirler.


Akünüzün daha uzun ömürlü olabilmesi için akü bakımlarınızı ihmal etmemeniz gerekir. Akünün bitip bitmediğini yada azaldığını kontağı çevirdiğinizde gelen sesten de anlayabilirsiniz.


Öncelikle yol ortasında kaldıysanız hem sizin hem aracınızın sağlığı için aracınız sağ şeride itiniz.
Daha sonra aracınızın önüne yanına ve arkasına reflektörlerinizi koymayı unutmayınız.


Akü yol yardım desteği alarak akü takviyesi yapılmasını bir uzmandan Sağlıksız kablolar ile yapılan akü takviyeleri çalışma ihtimali olan akünüzü ve elektrik aksamına bağlı cihazların bozulmasına sebep olabilir.

Akü takviyesi yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlar ;

Araçlar birbirine temas edilmemelidir.

Her bir aküde metal kutupları bulduktan sonra kırmızı kablonun bir ucunu kendi pozitif kutbuna diğer ucu diğer aracın aküsünün pozitif kısmına bağlanmalıdır.

Siyah kablonun bir ucu diğer aracın negatif kısmına kendi aracınızın motor bloğuna yada kaportaya bağlayın.

Diğer aküden faydalanarak aracınızı bir süre çalıştırın ve motor rölantide kalsın.

Bütün bunlara rağmen hala aracınız çalışmıyor ise istanbularacyolyardim.com iletişim sayfasında bulunan telefon numaramızı arayarak 24 ilçedeki en yakın yerde olan çekici aracımız yanınıza gelerek aracınızın sizin yada kaskonuzun belirttiği servise bırakarak, işlemlerin bir an önce başlayıp bitmesi için yardımcı olacaklardır.

Çekiciyiz Whatsapp Yol Yardım
Çekiciyiz Tıkla Ara